Запитвания: 0889464396Сервиз: 0882668090

Авто говорители: Как най-правилно да изберем?

от | сеп. 2, 2022 | Блог | 0 коментари

ts a250s4

Авто говорителите са произведени към днешна дата заедно с колата във фабриката. Те имат добра производителност, но не всеки шофьор ще бъде доволен от такъв тип авто говорители. Единственият начин е да се закупи нова озвучителна система. При избора на нов авто говорители се взимат редица фактори и нюанси. Има много начини да добавите нов живот към музиката си в колата, но новите говорители предлагат един от най-бързите и рентабилни начини за надграждане на звука си. Ние имаме това, от което се нуждаете, независимо дали просто искате да замените фабричните си говорители или ако планирате да инсталирате усилвател и имате нужда от високоговорители, които могат да се справят с много мощност.

 

Колко авто говорители за кола са необходими?

Няма стандарт за броя на авто говорителите, които са фабрично монтирани в превозното средство. Всъщност изглежда, че те стават все повече всяка година, тъй като производителите на автомобили въвеждат първокласни фабрични звукови системи с предимства като шумопотискане и симулиран шум от двигателя.

При смяна на предни и задни говорители добра цел е да имате система за съгласуване на гласа. Това означава да имате една и съща марка и серия говорители отпред и отзад. Ако имате ограничен бюджет, това не трябва да се случва наведнъж. Фокусирайте се първо върху предните авто говорители. Когато сте готови, актуализирайте задната част с говорители от същата серия говорители (или поне от същата марка) за постоянни звукови характеристики.

Авто говорителите за предната част на автомобила

ts-a6980f

Някои превозни средства имат само два говорителя отпред, по един на врата. Те използват дизайн с пълна гама. Други превозни средства разполагат с четири авто говорителя отпред, по два от всяка страна. Това обикновено са говорители във вратата и високочестотни говорители или по-високо във вратата, или в ъгловата колона или таблото.

Авто говорителите за задната част на автомобила

Авто говорителите на задните врати, високо говорителите на задната част и високо говорителите на задната врата често са с пълен обхват, въпреки че компонентите стават все по-популярни. Задните високоговорители осигуряват звук на пътниците на задната седалка и „запълване отзад“ за предния ред. Задните високо говорители като цяло не допринасят значително за звуковото изживяване на предните седалки. В резултат на това те могат да бъдат по-малко важни за шофьорите, които нямат пътници много често, или за ентусиастите на звука, които не искат никаква намеса в предната им звукова сцена.

Нашите предложения за авто говорители

Авто говорители Pioneer TS-A6980F лесна за инсталиране, 4-лентовата коаксиална система ще може да осигури максимална мощност от 650 W. Той е специално проектиран, за да подобри значително музикалността на оригиналната настройка на колата ви.

Авто говорители Pioneer TS-R1750S  ще се наслаждавате на музика по време на пътуване. Авто говорителите са с максимална мощност 250 W.

Pioneer TS-D10D4 авто говорители със своята максимална мощност от 1500 W ще се наслаждавате на безупречен звук по време на път.

Повече информация относно продуктите авто говорители, можете да посетите уеб сайта ни в категория Авто аудио.