Запитвания: 0889464396Сервиз: 0882668090

Общи условия

Общи условия за покупко – продажба през електронен магазин Technostar.bg

Настоящите общи условия уреждат реда, начина и условията за покупко–продажби през електронния магазин на Глобал Електроник Дистрибюшън ООД. Тези общи условия представляват договор за покупко–продажба между Глобал Електроник Дистрибюшън ООД и Клиента.
По смисъла на настоящите Общи условия изброените понятия са използвани със следното значение:
а/ Глобал Електроник Дистрибюшън ООД е търговско дружество с наименование „Глобал Електроник Дистрибюшън” ООД, ЕИК: 825205953 със седалище и адрес на управление гр. Пловдив 4000, район р-н Централен, ул. КНЯЗ АЛЕКСАНДЪР І-ВИ БАТЕНБЕРГ No 47, предоставящо стоки онлайн посредством електронен магазин: www.technostar.bg.
б/ Под „Стока” се разбира, всеки от предлаганите артикули в електронния магазин, който е описан с основните си характеристики, изображение и продажна цена.
в/ Под „Клиент” се разбира всяко лице, което е закупило или е направило заявка за покупка на стока от електронния магазин.
г/ Електронен магазин е виртуален магазин с електронен адрес technostar.bg
 
I. Общи положения 
 
1.1 Глобал Електроник Дистрибюшън ООД предоставя на Клиента възможност да закупува предлаганите през електронния магазин стоки чрез отправяне на заявка (поръчка) и заплащане на съответната продажна цена, при спазване от страна на Клиента на настоящите Общи условия.
1.2 Договорът за продажба между Глобал Електроник Дистрибюшън ООД и Клиента се счита за сключен от момента на потвърждаване на заявката (поръчката) направена от Клиента.
 
II. Доставки и плащания
 
2.1 Поръчаните артикули се доставят в рамките на 24 часа, използвайки услугите на куриерска фирма Еконт експрес или Спиди. Заявки направени след 15 часа се обработват на следващия работен ден.
2.2 Всички продукти в нашия сайт www.technostar.bg, можете да поръчате онлайн с БЕЗПЛАТНА доставка за поръчка над 200.00 лв. Поръчки под 200.00 лв. се заплаща такса 5.00 лв. Стоката може да бъде доставена и с ЕКОНТ, но в този случай доставката е за сметка на клиента.
Заплащането на стойността на поръчката се извършва с наложен платеж, по банков път или на изплащане с лизинг. В случай на избран метод за плащане по банков път, се изисква предварително изплащане на стойността на поръчката, след което се потвърждава посредством имейл sales@technostar.bg. В случай на избран метод на изплащане с лизинг се изисква одобрението на кредитната компания, след което поръчката се  потвърждава посредством имейл sales@technostar.bg.
2.3 При получаване на стоката клиента трябва да провери съдържанието на пакета за съответствия на стоката със заявката.
При нарушения във външния вид на стоката възникнали при транспорта, клиента трябва да се обърне към куриера за протокол за увредена пратка. Продавачът на стоката не носи отговорност за подобен род увреждания.
Ние знаем колко е важно за Вас да получите точно това което очаквате и винаги оглеждаме всяка поръчка за евентуални дефекти по нея.
 
III. Гаранции
 
3. Гаранционните условия са индивидуални за всеки продаван от нас артикул. За всеки отделен продукт клиента получава гаранционна карта, в която са описани гаранционните условия.
 
IV. Отказ от стоката
 
4.1 Клиента има право да се откажете от поръчаните стоки в срок от 7 работни дни от получаване на стоката в случай, че тя не е използвана, не е нарушавана цялоста на опаковката й и е във вида, в който е получена, в съответствие с условията по чл.55 от ЗЗП.
4.2 При констатация на дефектен продукт до 24ч. от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов съгласно гаранционните условия или да възстановим заплатенате от клиента стойност на стоката, съгласно чл.55 от ЗЗП, считано от датата, на която клиента е упражнили правото си на отказ. След този срок или при нарушаване на търговския вид или опаковката на стоката, отремонтирането на стоката се поема от клиента.
4.3 Транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на клиента. При несъответствие на стоката с характеристиките посочени в страницата, доставчикът възстановява цялата платена от потребителя сума, включително и транспортните разходи платени от клиента за придобиване на стоката съобразно чл. 59 ал.3 от ЗЗП и в срок от 7 работни дни от получаване на стоката и при условие на ненарушен търговски вид на стоката и опаковката.
 
Възможни са технически и правописни грешки в съдържанието на сайта. В случай на грешка, несъответствие или промяна в цената или описанието на продуктите в сайта, ще ви уведомим с телефонно обаждане или email.