Запитвания: 0889464396Сервиз: 0882668090

Електрическа кана: Как да изберем най-правилно?

юли 15, 2022

ck 218 conti 700x700 1

електрическа кана conti technostar

 

Електрическа кана нейната функция е проста: да заври вода. Но това е пренаселен пазар и правилният модел за един човек може да не е подходящ за друг. Ако сте привърженик, който се олива с кафето, чучура не подлежи на обсъждане (повече за това по-долу). Ако предпочитате френска преса, типът на чучура няма толкова голямо значение. Ако чаят е вашата напитка по избор, вече знаете, че температурата на приготвяне на зелен чай се различава значително от тази на черен чай и вероятно искате чайник, който може да набере този диапазон. И докато кафето и чаят са двете основни причини хората да държат електрическа кана на плотовете си, може би просто обичате инстантни нудли и искате бързо и надеждно сваряване на вода.

 

 

 

 

Какво е необходимо да знаем при избора на електрическа кана?

Тип чучур за изливане: Някои типове чайник имат класически чучур за изливане с форма на клюн, който разпределя водата доста бързо. Други имат дълъг, малък накрайник, оформен като обратно S, извиващ се от дъното на чайника навън и към върха. Чучура се излива доста бавно, което ви дава по-добро управление над скоростта и повърхността, която покривате с вода. Това може да не е толкова важно, когато пълните чаша за чай, но е наложително за нещо като преливане, при което струята вода върху утайката от кафе трябва да бъде прецежда. Дори и да не е строго необходимо за всичко, шансът от пръски и разливане с чучура е почти нищожен. Видът на електрическа кана е според предпочитанията на потребителя.

Температурни настройки: Подобно на вида на чучура за изливане, температурните настройки са нещо, което ще ви интересува в зависимост от това за какво ще използвате електрическа кана. Някои електрически кани загряват до точната степен, която сте задали (технически идеални за приготвяне на кафе и чай), някои имат предварително определени температури (обикновено обвързани с видовете чай), а някои изобщо нямат контрол на температурата. Освен това някои поддържат желаната от вас температура, докато вършите работата си, докато други ще трябва да бъдат повторно затоплени, ако бъдат оставени да изстинат.

Обем: И накрая, ще искате да помислите колко вода ще побере вашата електрическа кана. Правите ли само една чаша кафе всяка сутрин? Често ли предлагате чай на няколко гости едновременно? Чучура обикновено е от по-малка страна, но в този списък ще намерите точния капацитет на всеки чайник.

 

Какво представлява машина за чай?

машина за чай conti technostar

 

Машина за чай е широко използван у нас продукт, който варира по размер според броя на чайниците и има видове като медни, хромирани, иноксови машина за чай.

Когато избирате машина за чай, първо правите проучване според характеристиките, от които се нуждаете. Ако сте голямо семейство или предпочитате различни жилищни пространства, можете да се обърнете към машини за чай с по-голям капацитет. Ако искате машина за чай за един, двама или трима души, доста малки модели също могат да отговорят на вашите нужди. В този момент може да се каже, че различни компании и марки работят по него. Вие оценявате повече опции, като също така вземете предвид бюджетните критерии.

 

 

 

Разгледайте нашите артикули в избор на електрическа кана или машина за чай в нашият уеб сайт , където ще намерите чудесни продукти за всеки дом и всяко домакинство.

 

 

Разгледайте нашите предложения онлайн